Zie avonturenspel Brothers een kwartierlang in actie


Dus Brothers: A Tale of Two Sons ziet er nog steeds speciaal uit. Dit is het spel waarin één speler twee poppetjes tegelijk bestuurt. Eentje met de linker-controlstick en de ander met de rechter. Dat klinkt verwarrend, maar Brothers is in de eerste plaats een puzzelspel. Vijanden of dodelijke hindernissen komen er (zo te zien) nauwelijks in voor. In plaats daarvan houden de broers zich vooral bezig met puzzels. Puzzels die ze in de meeste gevallen alleen samen kunnen oplossen. Een soort co-op spel voor je duimen dus.

Hieronder zie je Eurogamer-journalist Ian Higton door het tweede level spelen. Het ziet er allemaal erg charmant uit. Een fraai avonturenspel in een sprookjesachtige omgeving; precies waar ik na het zien van de officiële trailers op had gehoopt. Opvallend ook hoe soepel Higton de broertjes al kan besturen. Je zou misschien verwachten dat dat nog een beetje onwennig gaat, maar ze lijken precies te doen wat hij wil. Als je niet beter wist zou je denken dat ze allebei door een andere speler worden bestuurd.

Brothers: A Tale of Two Sons verschijnt volgende maand voor de Xbox 360 als onderdeel van de Summer of Arcade. Releasedatums voor de PS3- en pc-versies worden later bekendgemaakt.

Kijken op YouTube

[g.forum]

Lees ook:De magische wereld van Brothers: A Tale of Two Sons
Lees ook:Twee broers en hun reus op avontuur in Brothers: a Tale of Two Sons
Lees ook:Nieuw spel van Team Hatsworth heet Monster Tale, komt in december
Lees ook:Epic Mickey: Power of Illusion (3DS) één minuut in actie
Lees ook:Monster Tale uit in Amerika, launch trailer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.