Alles kan kapot in Metal Gear Rising: Revengeance


Nieuwe trailer voor Metal Gear Rising: Revengeance. Met de reguliere Metal Gear Solid-spellen heeft deze spin-off weinig te maken, maar als een over de top actiespel van over-de-top-actiespellen-specialist Platinum Games (Bayonetta, Vanquish, Project P-100) is dit nog steeds een titel om in de gaten te houden. Al was het maar omdat hoofdrolspeler Raiden met zijn zwaard bijna alles kapot kan snijden. Het blijft wonderbaarlijk hoe Platinum dat programmeertechnisch voor elkaar heeft gekregen. Voor de duidelijkheid: alle actiescenes in deze trailer zijn echte gameplay. Als Raiden dus een helikopter in kleine stukjes hakt is dat geen voorgeprgammeerde cutscene, maar gewoon iets dat je tijdens het spelen van Revengeance kunt doen. Alle breuklijnen worden in real-time berekend en hebben ook precies de juiste kleur en textuur. (Metaalkleurig met schroefjes en printplaatjes in het geval van de helikopter). Twee jaar geleden kon ik nauwelijks geloven dat zoiets echt mogelijk was, maar het is Platinum dan toch gelukt. Alle andere zwaardvechtspellen komen in één klap een beetje gedateerd over. Het lijkt in deze trailer nog niet veel uit te maken hoe je precies snijdt, maar ik neem aan dat je verderop in het spel ook vijanden tegenkomt met hele specifieke zwakke plekken.

Metal Gear Rising: Revengeance verschijnt op 21 februari 2013 voor Xbox 360 en PlayStation 3.

Kijken op YouTube

[g.forum]

Lees ook:Alles (alles!) kan kapot in Metal Gear Solid: Rising
Lees ook:Nieuwe trailer Transformers: Devastation
Lees ook:Metal Gear Solid komt naar LittleBigPlanet met paintball-geweren
Lees ook:Nieuwe Metal Gear Solid 4 screenshots
Lees ook:Nieuwe PlayStation 3 platinum-titels

4 reacties op “Alles kan kapot in Metal Gear Rising: Revengeance

 1. Basioh

  Damn. Nóg iets wat ik wil gaan hebben.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Kikujiro

  Moet plotseling denken aan Project H.A.M.M.E.R. (over van alles en nog wat kapot maken gesproken).

    /   Beantwoorden  / 
 3. simon

  erg fijn, MGS4 was de eerste MGS die echt echt uit heb gespeeld. zeker een hele vette beleving. soms mij iets te japans.

    /   Beantwoorden  / 
 4. G.Tom

  Nadat ik MGS 3, 2 en Peace Walker heb uitgespeeld, en er nu trophies zijn gepatcht voor MGS4, wil ik die eerst nog uitspelen, maar ik ga deze zeker halen! Ik vind het bruut hoe Raiden van dat gare ventje in MGS2 naar deze uberbadass is gegaan!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.