Kijk dit: eerste trailer voor Lego Lord of the Rings


Ontwikkelaar Traveller’s Tales gaat rustig door met het uitbrengen van nieuwe Lego-spellen. Over drie weken verschijnt Lego Batman 2 en in oktober is het dan tijd voor Lego Lord of the Rings. De complete trilogie wordt er in één spel doorheen gejaagd, dus verwacht een uitgebreid avontuur met lekker veel variatie. Zoals alle Lego-spellen dus, al is de opzet deze keer wel iets anders. Midden-Aarde wordt één grote aaneengesloten wereld en Lego LOTR is ingericht als een RPG. Dat betekent nadrukkelijk niet dat je nu opeens ervaringspunten verdient om je statistieken te verhogen, maar wel dat de Lego-poppetjes een lange reis maken, voorwerpen verzamelen, uitrusten in dorpjes en af en toe wat extra geld verdienen met een sidequest. (Maar nogmaals: verder geen random encounters of turnbased gevechten, het blijft een vrolijke hack & slasher).

Lord of the Rings wordt ook het tweede Lego-spel (na Batman 2) waarin de poppetjes kunnen praten. Ik weet nog steeds niet wat ik daarvan moet vinden. Misschien was het na 9 zwijgende spellen inderdaad tijd voor iets nieuws, maar de stemmen maken alles wel meteen een stuk serieuzer. De teksten in deze trailer zijn ook gewoon letterlijk overgenomen uit de films en dus net zo grappig (of in dit geval: niet grappig) als Peter Jackson’s script. Voor mijn gevoel gaat er door deze toevoeging een hoop magie verloren, maar misschien moet ik mij meer openstellen voor verandering of zoiets. *Knuffelt zijn exemplaar van Lego Star Wars II – The Original Trilogy*


Kijken op YouTube

[g.forum]

Lees ook:Officiële Lego Batman trailer
Lees ook:Nieuwe screenshots Lego Batman
Lees ook:Nieuwe plaatjes Lego Batman: The Videogame
Lees ook:Allereerste teaser/trailer Lego Batman
Lees ook:Lego Batman bestaat echt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.