Ubisoft werkt aan Rayman Origins 2


Rayman begint officieel aan een tweede leven. Hij werd uit zijn eigen spelserie verjaagd door een stel witte konijntjes, maar het traditionele 2D platformspel waarmee hij een comeback maakte was zo succesvol dat Ubisoft inmiddels bezig is met een vervolg. Rayman Origins 2 is nog niet officieel aangekondigd, maar marketingbureau Arkenford stopte alvast een vroege trailer in een online marktonderzoek. Een van de deelnemers was zo slim om een paar screenshots te maken en zodoende weet nu de hele wereld dat Rayman Origins 2 bestaat. De beschrijving in Arkenford’s enquette suggereert geen grote veranderingen ten opzichte van het eerste spel (een handgetekend platformavontuur dat op ieder moment kan overschakelen van singleplayer naar co-op multiplayer (maximaal 4 spelers) en weer terug). Het grootste verschil wordt de nieuwe setting. Geen surrealistische droomwerelden meer, maar een iets normalere Middeleeuwse setting vol kastelen, draken, vampieren en spoken. Klassieke videogame-thema’s dus.

Voor welke platforms Rayman Origins 2 verschijnt is uiteraard nog niet bekend. Ik gok op “allemaal” (PS3, Xbox 360, Wii, VIta, pc, 3DS), net zoals de eerste Rayman Origins. Afhankelijk van de releasedatum zal de Wii hooguit worden verruild voor de Wii U.

[g.forum]

Lees ook:Rayman Origins wordt een volwaardige retail release
Lees ook:Gametrailers bespreekt Rayman Origins
Lees ook:Ubisoft kondigt Rayman Origins aan voor PSN & XBLA
Lees ook:Kijk dit: de nieuwste trailer van Ubisoft’s handgetekende Rayman Origins
Lees ook:Zie hoe Rayman Legends de Wii U-controller gebruikt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.