Razendsnelle eerste trailer voor Sonic the Hedgehog 4: Episode 2


Zoef! En daar vlogen in een hypersnelle montage de eerste bewegende beelden voorbij van Sonic the Hedgehog 4: Episode 2. Het ziet er op het eerste gezicht wat minder nostalgisch uit dan Episode 1. Veel levels zijn ingeklemd tussen een gedetaileerde voorgrond en driedimensionale achtergronden. Ik weet niet of dat goed of slecht is, maar het is interessant om Sega te zien experimenteren. Persoonlijk vind ik de 2D-levels van Sonic Generations nog steeds de meest geslaagde poging om de oude 16-bit graphics in een nieuw jasje te gieten, maar ik stel me voor dat de makers van deze Episodes zich moeten behelpen met een iets kleiner budget.

Grote vraag is natuurlijk hoe Episode 2 speelt. Om naar te kijken is Sonic altijd spectaculair, maar de besturing en het “gevoel” kunnen per spel behoorlijk verschillen. Veel fans waren niet te spreken over het gebrek aan momentum in Episode 1 en Sega heeft beloofd dat Sonic in dit vervolg weer aanvoelt als vanouds. Over een paar maanden kunnen Xbox 360-, PS3- en iPhone-bezitters zien of dat inderdaad is gelukt.


Kijken op YouTube

[g.forum]

Lees ook:Gelekte plaatjes van Sonic 4: Episode 2 zien er goed uit
Lees ook:Sega belooft beterschap voor Sonic 4: Episode 2
Lees ook:Sega onthult Sonic the Hedgehog 4; downloadbaar platformspel voor Xbox 360, PS3 & Wii
Lees ook:Sonic 4: Episode 2 niet naar WiiWare wegens ruimtegebrek
Lees ook:Hobbyist maakt indruk met zelfgemaakte Sonic-game

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.