Terug naar het City Escape-level in Sonic Generations


Hier gaan de Sonic-fans een kick van krijgen. Tot nu toe speelden alle trailers van Sonic Generations zich af op de geblokte grasvelden van Green Hill Zone, maar dit filmpje neemt je mee terug naar City Escape. In het openingslevel van Sonic Adventure 2 racete Sonic door de straten van Capital City. Eerst op een skateboard maar later ook te voet. Het is één van mijn favoriete driedimensionale Sonic-levels omdat je toen nog lekker veel controle had. Het achtbaangevoel was er al wel een beetje, maar als je niet goed meestuurde tijdens de bochten kon Sonic zomaar tegen gebouwen botsen en tot stilstand komen. Ondenkbaar in de latere spellen.

In Sonic Generations ziet het level er ongeveer hetzelfde uit als op Dreamcast. Tenminste, als je met moderne Sonic speelt. Voor classic Sonic verandert City Escape in een ouderwets tweedimensionaal level – zelfs tijdens de achtervolgingsscene met de vrachtwagen. Ik had niet verwacht dat dat zou werken, maar het ziet er leuk uit.

In het tweede filmpje een korte blik op de mysterieuze 3DS-versie van Sonic Generations. De tweedimensionale levels spelen net als op de Xbox 360/PS3, maar de driedimensionale levels… zijn er niet. Op de 3DS rent moderne Sonic gewoon óók door platte versies van klassieke levels. Misschien mis ik iets, maar wat is dan nog het punt van kiezen tussen twee verschillende Sonics?


Kijken op YouTube


Kijken op YouTube

[g.forum]

Lees ook:Terug naar de Chemical Plant Zone in Sonic Generations
Lees ook:Kijk dit: moderne Sonic ontmoet 16-bit Sonic in Sonic Generations
Lees ook:Voel de nostalgie: Sonic Generations drie minuten in actie
Lees ook:Kijk dit: zeven minuten Sonic Generations
Lees ook:Nieuwe trailers Sonic Forces en Sonic Mania

4 reacties op “Terug naar het City Escape-level in Sonic Generations

 1. Jordi

  Ik ga dit zo zwaar kopen voor de XBOX360!!! Hopelijk geven ze ons ook nog een demo! :D

    /   Beantwoorden  / 
  1. SGbroadz

   Dan heb ik goed nieuws voor je want SEGA heeft al aangekondigd dat ze een demo gaan uitbrengen. Waarschijnlijk alleen de eerste twee levels (Green hill zone). ;)

     /   Beantwoorden  / 
 2. Frank

  Lijkt me zeker een vette game…

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.