Ninja Gaiden 3 bestaat


Meer dan dat (dat hij bestaat) weten we nog niet, maar Team Ninja kondigde gisteren officieel Ninja Gaiden 3 aan. In een ultrakorte teaser-trailer kijk je door de ogen van een tegenstander die door Ryu Hayabusa aan mootjes wordt gehakt. Eerste indruk: dit wordt de bloederigste Ninja Gaiden tot nu toe. Echte spelbeelden ontbreken nog, maar het zou me verbazen als Ninja Gaiden 3 erg veel afwijkt van de vorige twee delen. Ik voorspel weer een snoeihard actiespel met genadeloos moeilijke eindbazen.

Het is nog niet bekend voor welke spelcomputers Ninja Gaiden 3 verschijnt. Normaal gesproken zou ik gokken op allebei, maar de eerste twee Ninja Gaiden’s verschenen eerst voor de Xbox en de Xbox 360, om jaren later pas naar de PlayStation 3 geport te worden.

En dan is er ook nog de kwestie Ninja Gaiden 3D, vorig jaar op de E3 aangekondigd voor de 3DS en sindsdien niets meer van gehoord. Is dat dit spel? Of een port van dit spel? Of een apart avontuur dat ook nog steeds in ontwikkeling is? Meer informatie hopelijk op de E3 van dit jaar (van 7 tot 9 juni).

[g.forum]

Lees ook:PlayStation 3 krijgt Ninja Gaiden Sigma 2
Lees ook:Nieuwe Ninja Gaiden Sigma trailer
Lees ook:Indiegame The Messenger lijkt op Ninja Gaiden met tijdreizen
Lees ook:Ninja Gaiden Z is Ninja Gaiden met zombies en tekenfilmgraphics
Lees ook:Ryu, be always brave… 8-bit Ninja Gaiden papercraft

Eén reactie op “Ninja Gaiden 3 bestaat

  1. Abel

    Heeft iemand Ryu’s ogen opgemerkt?
    En trouwens, hij was al ontmaskerd in concept art van Ninja Gaiden: Dragon Sword.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.