Nieuwe Kinect-hack geeft spelers superkrachten


Alweer een indrukwekkend filmpje van een Kinect-hacker. In deze demonstratie verandert “hogehoge335″ zichzelf voor het oog van de camera in een superheld en schiet laserstralen uit zijn armen. Hij kan zelfs een boomerang gooien die een rondje door de kamer maakt en daarna weer keurig op zijn hoofd landt. Dat alles uiteraard in real-time dankzij de magie van Kinect.

Ik stel me voor dat Microsoft al deze filmpjes ook ziet. Ze zijn vast onder de indruk en vragen zich (net als ik) af hoe ze er in hemelsnaam een spel van kunnen maken. De techniek is fascinerend en het ziet er nu al uit als iets dat leuk is om mee te spelen, maar die laatste stap van techdemo naar volwaardig spel lijkt me een hele lastige. Wat te doen? De huiskamer vervangen door een avonturenspel? Virtuele gevechten tussen twee spelers? Wat is leuk? Wat is technisch haalbaar? Ik weet de antwoorden ook niet, maar ik word steeds benieuwder naar de volgende lading Kinect-spellen.


Kijken op YouTube

[g.forum]

Lees ook:Tennis zonder Mario?
Lees ook:Optische illusies in indie game Nega Kon
Lees ook:Speelbare demo van Sonic’s gecancelde Saturn-spel
Lees ook:Kijk dit: You’re In Space And Everyone Wants You Dead
Lees ook:Een rail shooter met ├ęcht dekking zoeken

2 reacties op “Nieuwe Kinect-hack geeft spelers superkrachten

    1. Rein

      Leuk filmpje, voor de mensen die hier net als ik geen genoeg van krijgen raad ik je aan om naar http://www.kinecthacks.nl te gaan daar staan een hoop leuke videos.

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.