Eerste level Fancy Pants Adventures online als flash-spelletje


“What’s also awesome today is that instead of just talking about the game, I’m able to let everyone who’s interested CHECK OUT the Fancy Pants Man’s latest adventure before release! Check out www.FancyPantsAdventures.com and PLAY a tiny slice of The Fancy Pants Adventures, hitting PSN in Spring of 2011! Enjoy and let me know what you think!”

Leuk! Brad Borne komt volgend jaar met een XBLA/PSN-versie van zijn populaire flash-spelletje The Fancy Pants Adventures, maar hij heeft van het eerste level nu ook weer een flash-versie gemaakt. Je kunt deze openbare demo nu al spelen. Dat is nog eens slimme reclame. Toegegeven: het draaide op mijn pc een beetje langzaam, maar zelfs in haperende vorm werd weer duidelijk hoe goed de Fancy Pants Man bestuurt. Moeiteloos knoopt hij walljumps, salto’s en slidings aan elkaar met alleen de pijltjestoetsen en een springknop. Een soepeler spelend flash-spelletje ben ik nog steeds niet tegengekomen. FPA lijkt iets minder lineair dan de eerste twee avonturen, maar voelt verder vooral heerlijk vertrouwd. Mijn grootste bezwaar tegen Fancy Pants Adventures was altijd dat de spellen zo snel zijn afgelopen, maar Brad belooft dat de PSN/XBLA-versie een stuk uitgebreider wordt dan zijn gratis voorgangers. Ik kan niet wachten!

[g.forum]

Lees ook:OMG! The Fancy Pants Adventures naar XBLA en PSN
Lees ook:PlayStation Network down = geen Fancy Pants Adventures
Lees ook:EA en Brad Borne maken Mirror’s Edge in 2D
Lees ook:Online spelletje: The Fancy Pants Adventure World 2
Lees ook:Mirror’s Edge 2D heeft inmiddels drie levels

Eén reactie op “Eerste level Fancy Pants Adventures online als flash-spelletje

 1. dave500

  ik ben gelijk deel 2 aan het spelen na ik dit las
  maar zit al weer vast in een of andere level :(

  maar de flash versie zieter er leuk er uit dan de psn versier
  denk ik maar dat zie ik wel!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.