Kijk dit: zombies in Red Dead Redemption


Trailer voor Undead Nightmare, een uitbreidingspakket voor Red Dead Redemption. Het gaat om een verzameling nieuwe singleplayer-missies waarin John Marston te maken krijgt met een zombie invasie. Dat klinkt als een belachelijke toevoeging voor een spel dat juist probeert een realistische weergave van het Wilde Westen te zijn, maar op andere sites heb ik al gezien dat alle kritiek verstomt zodra mensen de trailer zien. Het ziet er gewoon echt heel spannend uit. Kerkhoven en spookstadjes had Red Dead Redemption toch al, met deze DLC ge├»nstalleerd op je Xbox 360 of PS3 valt er ook echt iets te beleven. Het Undead Nightmare-pakket is “heel binnenkort” te downloaden voor ongeveer tien euro.


[g.forum]

Lees ook:Nieuwe trailer Red Dead Redemption 2
Lees ook:De verborgen schoonheid van Red Dead Redemption blootgelegd in time-lapse video
Lees ook:Rockstar in het wilde westen: eerste Red Dead Redemption trailer
Lees ook:Omgekeerd levelen in actie-RPG Sinner: Sacrifice for Redemption
Lees ook:Trailer: de zombies zijn terug in Left4Dead 2

3 reacties op “Kijk dit: zombies in Red Dead Redemption

 1. Kikujiro

  Dit spel staat erg hoog op mijn verlanglijstje… (nog even wachten op een prijsverlaging)

    /   Beantwoorden  / 
 2. Wormpaul

  Originele RDR op 100% uitgespeeld (MP boeide mij niet) en toch zie ik hier niet heel erg naar uit..zombies lijken mij niet tof (in RDR in elk geval niet) en nergens raak ik geprikkeld om RDR weer eens op te pakken…
  .
  En laat ze in dit deel hopelijk ook eens `t spel wat moeilijker maken, origineel was te makkelijk en duurde vooral lang vanwege de vele missies en `t lopen op je paard naar de missies toe. (ik skipte nooit afstanden)
  .
  !!!LET OP SPOILERS!!!
  .
  !!!LET OP SPOILERS!!!
  .
  * Mag je in dit deel eindelijk met die verrekte auto zelf rijden?
  * Welke hoofdrol speler krijg je onder je knoppen? De zoon van was iemand die een piepstem had en ik heb na `t uitspelen de originele held echt gemist. Baalde er bijna van dat ik die laatste missie ook had afgerond..

    /   Beantwoorden  / 
 3. simon

  ik vind het wel een mooie zet dat je in de wereld/engine van het spel iets heel nieuws durft te vertellen. ik zie Heavy Rain nog geen sitcom add-on eraan toevoegen, wat me wel leuk lijkt.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.