Kijk dit: Project Dark van Demon’s Souls-ontwikkelaar From Software


Het volgende spel van Demon’s Souls-ontwikkelaar From Software is een duistere actie-RPG met de voorlopige werktitel Project Dark. Regisseur Hidetaka Miyazaki vermijdt in interviews de woorden “Demon’s Souls 2″ om geen valse verwachtingen te scheppen en omdat Project Dark volgens hem ook een hoop nieuwe elementen bevat, maar ondertussen werkt hij met precies hetzelfde team dus wel aan een spel dat zich toch echt lijkt af te spelen in Boletaria. Project Dark is bovendien gericht op hardcore gamers, wat je gerust mag vertalen als ‘deze game wordt gruwelijk moeilijk.’

Tijdens een persconferentie op de Tokyo Game Show liet Namco Bandai een trailer zien die eigenlijk nog niet was bedoeld voor het grote publiek, maar die dankzij een journalist met een telefoon natuurlijk toch op YouTube is beland. Bekijk hem hieronder. Volgens de officiƫle website komt Project Dark ook naar de Xbox 360.

[g.forum]

Lees ook:Nieuwe Demon’s Souls trailer toch wel weer spannend
Lees ook:Namco homepage noteert PS3 versie van Eternal Sonata
Lees ook:Een Super Nintendo-spel in Retro Game Challenge 2
Lees ook:Demon’s Souls alsnog naar Europa
Lees ook:Eerste trailer Dark Souls III

3 reacties op “Kijk dit: Project Dark van Demon’s Souls-ontwikkelaar From Software

 1. Gulzt

  Oh heerlijk! Demon Souls was al zo’n uniek mooie beleving, ik ben heel benieuwd wat ze hiervan gaan maken.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Erik

  Ik vraag me af of het online gebeuren weer op dezelfde manier werkt. Demon’s Souls werd daar vaak om geprezen, maar het is vast verleidelijk om er ook een reguliere co-op stand in te verwerken. Qua moeilijkheidsgraad verwacht ik dat ze nu pas echt over te top gaan omdat ze hebben gemerkt dat mensen het daar juist voor kopen. ;)

    /   Beantwoorden  / 
  1. Gulzt

   Ik speelde het offline omdat ik dat spannender vond, dus ik hoop zelf dat ze daar niet teveel energie in stoppen.

   Maar een hogere moeilijkheidsgraad juich ik van harte toe!
   Zeg over extreem moeilijk gesproken, hoe bevalt Meat boy?

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.