Capcom bevestigt: zelf levels bouwen in Mega Man Universe


“Mega Man Universe not only allows you to customize your original Mega Man, but you can also create your own unique stages! You can play your own custom stages or play stages created by others.”

Mega Man Universe is dus precies wat iedereen al dacht dat het was: een maak-je-eigen-Mega-Man-pakket met niet alleen veel verschillende poppetjes, maar ook een uitgebreide Level Editor en de mogelijkheid om levels online te delen met andere spelers. LittleBigMegaMan dus. Grafisch ziet het spel er nog steeds een beetje vreemd uit – niet echt modern maar ook niet echt 8-bit zoals Mega Man 9 en 10 – maar als ik er een eindeloze verzameling nieuwe Mega Man-levels mee kan spelen zet ik me wel over de lelijke plaatjes heen. Op hun blog belooft Capcom verder dat de editor niet alleen bouwstenen bevat voor Mega Man-levels, maar ook andere “custom stage parts.” Meer informatie op de Tokyo Game Show, maar ik voorspel nu al dat het gaat om bouwstenen voor Bionic Commando-, Ghouls’n'Ghosts- en Ducktales-levels. Okee die laatste misschien niet, maar je snapt waar ik heen wil: een gigantische mash-up van oude Capcom-klassiekers.

[g.forum]

Lees ook:De level editor van Mega Man Universe in beweging
Lees ook:Capcom laat Mega Man Universe in beweging zien
Lees ook:“The goal of Megaman Universe is for you to play as the Megaman of your dreams”
Lees ook:Mega Man Universe geschrapt
Lees ook:Zelf Mega Man-levels bouwen in (fangame) Mega Maker

3 reacties op “Capcom bevestigt: zelf levels bouwen in Mega Man Universe

 1. berend jan

  pfffttttt alsof er iemand is die daar op zit te wachten…

    /   Beantwoorden  / 
 2. Kikujiro

  Goh… BJ volgens mij ben jij niet zon fan van Megaman… ;) Ik ook niet trouwens. De level editor ziet er dan wel weer interessant uit. Ik hoop dat Nintendo ooit nog eens een 2D Mario uitbrengt met level editor.

    /   Beantwoorden  / 
 3. berend jan

  hihi ;)

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.