De eerste videobeelden van Bangai-O HD: Missile Fury


Bangai-O HD: Missile Fury in actie! Dit is het XBLA-vervolg op Nintendo DS-spel Bangai-O Spirits waar ik vorige week over schreef. Treasure gebruikt de processorkracht van de Xbox 360 om nóg meer (en nóg grotere) raketten op het scherm te proppen. Totale chaos dus. Nog net speelbaar omdat Treasure zo te zien ook de korte pauzes heeft ingeprogrammeerd die in Spirits ontstonden als de DS een paar tellen vastliep bij aanvallen met meer dan 100 raketten. Ik kan me niet voorstellen dat de 360 die bedenktijd ook nodig heeft, maar vermoedelijk werd het spel onspeelbaar als alles tegelijk gebeurde. Ik ben zo jaloers op alle Xbox-bezitters die over een paar maanden nietsvermoedend een demo downloaden en meteen overdonderd worden door de sensory overload op het scherm. Gefascineerd door de chaos maar nog niet in staat om er grip op te krijgen. Die Bangai-O-ervaring is echt nergens mee te vergelijken.

[g.forum]

Lees ook:Bangai-O Spirits gaat HD op Xbox Live Arcade
Lees ook:Eerste Bangai-O Spirits screenshots
Lees ook:Eurogamer geeft Bangai-O Spirits een 10
Lees ook:Bangai-O Spirits, chaotischer dan een bullet hell shooter
Lees ook:Viva Piñata DS is klaar

2 reacties op “De eerste videobeelden van Bangai-O HD: Missile Fury

  1. Piratus

    het ziet er best tof uit.misschien geef ik dit spel een kans.

      /   Beantwoorden  / 
  2. pokemon white

    I like sport with open storyline such as Naruto, Fable and that is which persudes me to purchase an Xbox 360 in June. Now I spend five hours a day beside my beloved Xbox.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.