Atari brengt dromerig puzzelspel The Undergarden naar XBLA


Deze trailer voor The Undergarden stamt al uit 2009, maar het spel is weer in het nieuws gekomen nu Atari zich heeft opgeworpen als uitgever. Dankzij hen is The Undergarden nu onderweg naar de Xbox 360, hoogstwaarschijnlijk via Xbox Live Arcade. Het spel zelf ziet eruit als een kruising tussen de populaire PSN-titels Flower en Pixeljunk Eden. De Teletubbies-achtige hoofdrolspelers lossen simpele puzzels op terwijl ze de uitgestorven ondergrondse tuinen weer tot leven wekken. Op de website van ontwikkelaar Vitamin G wordt die ervaring omschreven als ‘hypnotiserend’ en ‘inspirerend’. Houd er wel rekening mee dat de trailer dus alweer een jaar oud is en dat het spel er inmiddels totaal anders uit kan zien. Hopelijk nog mooier, want ik was al erg onder de indruk van dit filmpje.

[g.forum]

Lees ook:Wegdromen bij nieuwe Undergarden-trailer
Lees ook:Kijk dit: first person avonturenspel Valley
Lees ook:Mooie trailer puzzelspel Life is Strange
Lees ook:Puzzelen met kleuren in indiegame Hue
Lees ook:Wachten op Fez met een hypnotiserende “long screenshot”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.