Robots met portal guns in Portal 2 co-op trailer


Portal 2 multiplayer-trailer! De puzzel die de twee robots hier moeten oplossen is nog teleurstellend simpel, maar de trailer bevat al een hint naar de hersenkrakers die twee spelers later moeten overwinnen. Wie goed kijkt ziet dat er naast de gebruikelijke blauwe ook een paarse portal wordt afgevuurd. Ik voel al aankomen dat we straks dus levels gaan oplossen met vier verschillende portals, ieder in hun eigen kleur. Het is genoeg om nu al bijna hoofdpijn van te krijgen. Hopelijk krijgen de robots ook stemmen en hun eigen grappige verhaallijn. (Portal 2 bestaat zoals bekend voor 50% uit een nieuwe singleplayer-avontuur voor Chell. De andere 50% is een serie co-op puzzels met twee robots in de hoofdrol. Verhaaltechnisch staan de twee speelstanden los van elkaar).

[g.forum]

Lees ook:GlaDOS kondigt Portal: Still Alive aan
Lees ook:Indiegame Gateways lijkt op Portal, maar dan in 2D en nóg ingewikkelder
Lees ook:Kijken: de eerste gameplayvideo’s van Portal 2
Lees ook:Kijk dit: als portal guns echt zouden bestaan…
Lees ook:Opgepast: Portal 2 spoilers

4 reacties op “Robots met portal guns in Portal 2 co-op trailer

 1. Gulzt

  Ik bied me aan als teamgenoot Erik :)

    /   Beantwoorden  / 
  1. Erik

   Deal! Al kan ik niet garanderen dat ik je niet per ongeluk een paar keer in een vuilniscrusher lanceer of zoiets. ;) In de eerste Portal had ik meestal vrij snel door wat de bedoeling was, maar de uitvoering viel nog niet altijd mee.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Gulzt

    Oh maar dat kan ik ook niet garanderen hoor ;-)

      /   Beantwoorden  / 
 2. Bert

  Ik gok dat de ene robot de standaard blauwe portals schiet en die paarse (2 kleuren die bij elkaar passen). De andere schiet de standaard oranje en rode portals. Dit zie je ook terug in de kleur ogen van de robots. Ik geloof dat ik ook al ergens heb gelezen dat de robots allebei 2 portals kunnen schieten. Gaat ingewikkeld leuk worden!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.