Soundtrack van XBLA-spel Ilomilo nu al te downloaden


Alweer een nieuwe Ilomilo-trailer? In dit tempo is iedereen het spel al zat voordat het überhaupt uitkomt (‘later dit jaar’, volgens de makers). Maar hoewel er aan de ene kant weinig nieuws is te zien ten opzichte van de vorige twee trailers, is het aan de andere kant ook meer bedoeld als “muzikale trailer”, om te vieren dat de soundtrack van Ilomilo nu gratis is te downloaden op de site van Southend Interactive. Tel daarbij op dat er vandaag weinig ander nieuws is, en Ilomilo sluipt voor één keer langs de gamesblog-kwaliteitscontrole. Klik hier als je fan bent van de muziek en deze liedjes nu al op je iPod wilt hebben.

[g.forum]

Lees ook:Nieuwe trailer: Ilomilo ziet er nog steeds schattig uit
Lees ook:Ilomilo: een sfeervol puzzel/platformspel voor XBLA
Lees ook:Kijk dit: Superbrothers: Sword & Sworcery EP
Lees ook:WiiWare spelletjes zijn klein, harde schijf is niet nodig
Lees ook:Laatste kans om Flipnote Studio 3D te downloaden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.