Ilomilo: een sfeervol puzzel/platformspel voor XBLA


Maar dat ziet er mooi uit! Ilomilo is een vandaag aangekondigd puzzel/platformspel voor Xbox Live Arcade. De bedoeling van ieder level is om twee schattige poppetjes bij elkaar te brengen via het inmiddels bekende “hij gaat op een schakelaar staan om voor hem een deur te openen”-principe. Wat Ilomilo interessant maakt is de zwaartekracht. Die lijkt nogal van slag en dat zorgt voor ingewikkelde situaties. Bekijk de onderstaande trailer om er nog steeds niks van te begrijpen maar wel ge├»ntrigeerd te raken. De sprookjesboek-sfeer die over het hele spel hangt is erg bijzonder. Bovendien voel ik nu al dat dat geneuriede liedje mijn hoofd de rest van de dag niet meer gaat verlaten. Alweer een veelbelovend spel voor Xbox Live Arcade (en voorlopig geen ander platform – snik), waar haalt Microsoft ze toch steeds vandaan?

[g.forum]

Lees ook:Soundtrack van XBLA-spel Ilomilo nu al te downloaden
Lees ook:Nieuwe trailer: Ilomilo ziet er nog steeds schattig uit
Lees ook:Zo ziet Turtles in Time eruit op de Xbox 360
Lees ook:Kijk dit: de Super Mario Bros. opera
Lees ook:Fraaie Dream-Build-Play inzending: Guru Guru

2 reacties op “Ilomilo: een sfeervol puzzel/platformspel voor XBLA

  1. Hert

    Ziet er heerlijk uit en de muziek is ook super schattig! I like it!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.