Lachen met Lego Harry Potter


Ik stel me voor dat dit voor de fans een erg grappige trailer is. Sterker nog: zelfs ik moest erom lachen en ik heb nog nooit een boek van JK Rowling gelezen. Het is het openingsfilmpje van Lego Harry Potter: Years 1-4. In twee-en-een-halve minuut maak je mee hoe Harry Potter ontsnapt aan zijn (blijkbaar nogal gemene) ouders en terechtkomt op toverschool Zweinstein. En dat alles zonder dat er een woord wordt gesproken. Het blijft knap hoe ontwikkelaar Traveller’s Tales dat iedere keer weer voor elkaar krijgt. Ik vermoed dat ik een heel aardig beeld van het verhaal zou kunnen krijgen door alleen het spel te spelen. Qua gameplay wordt Harry Potter iets anders dan Lego Star Wars en Lego Indiana Jones. Traveller’s Tales heeft al gezegd dat de nadruk deze keer meer ligt op verzamelen en onderzoeken, maar veel mensen verwachten dat ook de levels anders zijn ingedeeld. Dat moet haast wel, met vier films die zo nadrukkelijk draaien om één locatie.

[g.forum]

Lees ook:Nieuwe plaatjes Lego Indiana Jones
Lees ook:Lego Prince of Persia reclame
Lees ook:Gametrailers video review: Lego Indiana Jones
Lees ook:Lego Star Wars 18 miljoen keer verkocht
Lees ook:Van de makers van Lego Star Wars: Lego Indiana Jones!

7 reacties op “Lachen met Lego Harry Potter

 1. Marcia

  Het is duidelijk dat je nooit Harry Potter gelezen hebt xD Die “ouders” zijn eigenlijk zijn tante en oom. :)

  Maar leuk, ik wil het wel :D

    /   Beantwoorden  / 
 2. Linkster/G.Tom

  Dit ziet er vermakelijk uit. Als het de boeken volgt in plaats van de films, koop ik hem. De boeken heb ik met veel plezier en genot uitgelezen, terwijl ik de films maar matig vind, en me vaak kapoterger aan het gebrek aan aandacht aan het plot.

    /   Beantwoorden  / 
 3. kiara

  Ik ben een grote fan van harry potter Xd en dit ziet er echt geweldig uit xp

    /   Beantwoorden  / 
 4. Bram

  Het zijn inderdaad niet zijn ouders,maar zijn oom en tante, maar voor de rest wel leuk.

    /   Beantwoorden  / 
 5. Erik

  Okee okee, ik heb geen verstand van Harry Potter! Nu weten we het wel. ;)

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.