Portal 2 officieel bevestigd


Voor- en achterkant van de nieuwe GameInformer (klik voor een grotere versie). Alle subtiele hints die Valve deze week liet vallen gingen dus definitief over Portal 2. Het blad ligt pas volgende maand in de winkel, meer details zijn er nu nog niet. We weten zelfs niet op welke platformen Portal 2 verschijnt. (Pc & Xbox 360 lijkt een veilige gok). Op GameInformers’s website is een soort adventskalender geopend waar om de zoveel dagen een update geplaatst zal worden. De eerstvolgende staat gepland voor aanstaande maandag. De illustratie verraadt ondertussen al wel dat Chell deze keer ook op avontuur gaat buiten de klinische testfaciliteit van Aperture Science. Portals in het wild gebruiken, dat belooft wat! Tenslotte meldt Valve in een persbericht dat Portal 2 gepland staat voor de kerstperiode van 2010.

[g.forum]

Lees ook:Wheatley (Portal 2) was bijna gespeeld door Moss
Lees ook:Zal LEGO deze Portal 2-set echt gaan produceren?
Lees ook:Kijk dit: Portal, de fan movie
Lees ook:Opgepast: Portal 2 spoilers
Lees ook:Is dit een screenshot van Portal 2?

9 reacties op “Portal 2 officieel bevestigd

 1. Niels

  :D x 209508324

  *Gaat in coma tot Portal 2 in de winkels ligt*

    /   Beantwoorden  / 
 2. Berend Jan

  Nou nou dat is even onverwacht.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Erik

   Ik zie het meer als een geruststelling dan een verrassing. Natuurlijk zag iedereen die de ontwikkelingen van deze week heeft gevolgd het al aankomen, maar nu hoeven we niet meer te piekeren en te puzzelen; Portal 2 komt echt!

     /   Beantwoorden  / 
 3. MetroidPrime

  Gezien de teasers die Valve heeft gemaakt voor een Mac versie van Steam, lijkt een PC, Xbox 360 en Mac release mij het meest waarschijnlijke.

    /   Beantwoorden  / 
   1. Erik

    Heel scherp MP. Ik ben wel benieuwd naar de officiƫle aankondiging van Steam voor Mac. Zouden ze daadwerkelijk een manier gevonden hebben om alle spellen speelbaar te krijgen op een Apple? Of wordt het vanaf nu gewoon beleid om zoveel mogelijk nieuwe releases compatible te maken? In beide gevallen goed nieuws voor Mac-bezitters. :)

      /   Beantwoorden  / 
 4. Kevin

  Portal 2 voor de Wii, dat zou pas nieuws zijn…….. ;)

    /   Beantwoorden  / 
 5. Niels

  Aan het plaatje te zien gaan we naar buiten toe deze keer. Ben benieuwd hoe dat uit zal gaan pakken =P

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.