Citaat: Eurogamer over Dante’s Inferno


“Beatrice will use any excuse to get her tits out, such as being killed, being dead or being sad that Dante condemned her by fondling someone else’s tits (which we get to see too, obviously). In a couple of instances only one of her breasts is shown, which is presumably meant to make you think you’re looking at art rather than an excuse to whack in another tit. To balance things out, there are a few enemies who sport huge thorny penises – but they’re actually women, as you can tell by their massive tits.”

Ellie Gibson speculeert dat EA misschien een veertienjarige puber heeft ingehuurd als art director voor Dante’s Inferno. God of War had ook af en toe een blote borst, maar dit klinkt wel heel erg over de top. En ook speltechnisch is Eurogamer niet onder de indruk. Het lijkt erop dat EA succesvol de besturing van God of War heeft gekopieerd, maar ondertussen de ontelbare spectaculaire setpieces is vergeten die de avonturen van Kratos zo opwindend maken. Met alleen maar kamer na kamer aan vijanden wordt Dante’s reis door de hel onvermijdelijk een beetje eentonig. Eindcijfer 6/10. En toch heb ik me prima vermaakt met de demo. Als het spel over een paar maanden in de uitverkoopbak ligt zal ik niet aarzelen om hem alsnog te kopen. Al was het maar om de eindbaas te zien die aanvalt met haar tepels.

[g.forum]

Lees ook:In december een Dante’s Inferno demo
Lees ook:Een reis naar de hel in Dante’s Inferno
Lees ook:Zo ziet Dante’s Inferno eruit op de PSP
Lees ook:Asura’s Wrath, een over de top hack-and-slash spel van Capcom
Lees ook:EA maakt spel over Dante’s Inferno

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.