Trailer: Dark Void’s waterpistool


Nieuwe Dark Void-trailer die vreemd genoeg volledig is gewijd aan een buitenaards waterpistool. Twee minuten om één wapen te demonstreren; Capcom moet er wel erg trots op zijn. Eerlijk gezegd wordt dit waarschijnlijk de laatste keer dat ik over Dark Void schrijf. Ik heb de demo gespeeld en ik was niet onder de indruk. Vliegen met een jetpack voelt weliswaar verrassend lekker, maar de demo maakt al snel duidelijk dat de echte actie zich afspeelt in smalle gangetjes waar William op aliens schiet. In de buitenlucht weet het spel niets beters te verzinnen dan ufo’s hacken, wat blijkbaar zo slecht werkte dat Capcom het hele proces heeft geautomatiseerd (op 100 meter afstand de O-knop ingedrukt houden om automatisch op de ufo te landen en met een korte quick time event de piloot uit te schakelen). Een jetpack dat zo nauwkeurig bestuurt lijkt gemaakt om door kronkelige tunnels te suizen en op het laatste moment hindernissen te ontwijken. Maar alle trailers van Dark Void gingen over grote open ruimtes met steeds die ufo’s. Ik denk niet dat dit spel voor mij is.


Directe Link

[g.forum]

Lees ook:Dark Void, een spel over jetpacks
Lees ook:Capcom kondigt Dark Void Zero aan: 8-bit retroplatformer voor DSiWare
Lees ook:Alweer een goed spel van Capcom? Eerste Dark Void trailer
Lees ook:Bionic Commando trailer, weer een hit voor Capcom
Lees ook:Capcom nieuws: Lost Planet PS3 / “Dark Void” / verdwenen Bionic Commando trailer (Okami naar Wii???)

Eén reactie op “Trailer: Dark Void’s waterpistool

  1. 16 ft Pauly Wauly

    LOL vette gun!!
    -
    Ja daar is ie weer :D de dark void poster ;) ook ik heb de demo mogen spelen op de xbox360 van me moeder en ja wat een SLECHT visite kaartje laat Capcom achter zeg!! mijn god 1 van de meest buggy demo’s ooit! erg jammer. ook ik heb dit spel van mijn wishlist geschrapt

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.