Nieuw stuntfilmpje Just Cause 2


Dit Vehicular Stunts-filmpje deed me denken aan de demo voor actiespel Wet. Daar speelde ik ook een scene waarin hoofdrolspeelster Rubi van rijdende auto naar rijdende auto sprong terwijl ze op slechteriken schoot. Het enige verschil: dat was een quick time event. In Just Cause 2 doe je het allemaal zelf. En dus kun je de achtervolging zo spectaculair maken als je zelf wilt. Meeliften op de rug van een straaljager en halverwege overstappen op een vliegtuig? Geen probleem! Of het realistisch is kan Just Cause 2 niks schelen, zolang het maar spectaculair is. Ook opvallend: een woestijn én een ijsvlakte? Hoe groot is dat eiland wel niet?

Lees ook:Vijf dingen die je gedaan moet hebben in de Just Cause 2 demo
Lees ook:Nog meer beelden van Uncharted 4
Lees ook:Mod brengt Just Cause 2-enterhaak naar GTA5
Lees ook:Eerste trailer zombiespel Dying Light
Lees ook:Kijk dit: een horrorspel met maar één monster

2 reacties op “Nieuw stuntfilmpje Just Cause 2

  1. 16 ft Pauly Wauly

    ziet er spectaculair uit, maar ik vrees het ergste, want ik heb just cause 1 gespeeld en de besturing van dat spel was echt killer!! en ik heb een donkerbruin vermoeden dat dat niet echt is verandert in dit deel:o. meestal wordt in een sequel de besturing niet zo drastisch verandert, terwijl dat bij dit spel hard nodig is!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Erik

    Wat was er zoal mis mee dan? (Heeft deel 1 niet gespeeld). De gebruikelijke camera-problemen, of erger?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.