Braid komt naar de PlayStation 3


Het begon met een vermelding op de site van de Duitse leeftijdskeuring, maar inmiddels is er ook een officiële bevestiging: Braid komt naar de PlayStation 3. Goed nieuws voor iedereen die Jonathan Blow’s briljante platformspel over tijdmanipulatie nog niet kent. (En inderdaad, ik ken alleen de gratis demo van de pc-versie. Die vond ik echter al zo briljant dat ik het wel aandurf om het hele spel briljant te noemen. Vooral het level waar de tijd automatisch terugspoelt als Tim naar links loopt bezorgde me een prettig draaierig gevoel. Toen ik na afloop iets moest typen raakte ik een paar keer in de war van de tekstverwerker: opeens werden mijn foutjes niet meer automatisch hersteld als ik het knipperende streepje naar links duwde). Releasedatum en prijs zijn nog niet bekend, maar op 6 augustus is het precies een jaar geleden dat de Xbox 360-versie verscheen. Grote kans dat Microsoft’s tijdelijke exclusiviteit rond die datum is afgelopen.

[games.blog forum]

Lees ook:Rhythm Heaven trailer online
Lees ook:Online spelletje: Hue Shift
Lees ook:Wii firmware update beschikbaar
Lees ook:Het Pokémon Dagboek dag 93: Misschien is Crobat weggevlogen?
Lees ook:Killzone 2 trailer: op de thuisplaneet van de Helghast

2 reacties op “Braid komt naar de PlayStation 3

  1. Kikujiro

    Goed nieuws! Ik ben benieuwd!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Gulzt

    Ah vet, daar hoopte ik al op!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.