Rockstar in het wilde westen: eerste Red Dead Redemption trailer

Rockstar’s nieuwste spel speelt zich af in het Wilde Westen. Het is het vervolg op Red Dead Revolver uit 2004, maar die was nog niet echt ‘free roaming’ zoals GTA. Red Dead Redemption moet dat wel worden, en juist daarom maakt deze eerste trailer indruk. Niet vanwege het verhaal of de boeiende karakters, maar omdat het landschap zich zo eindeloos ver lijkt uit te strekken. Het vooruitzicht van een sandbox-game in een stoffige woestijn met bergen, ravijnen en hier en daar een nederzetting, spreekt misschien nog wel meer tot de verbeelding dan Liberty City.

[games.blog forum]

Lees ook:Guiness Book verwacht record-verkopen GTA IV
Lees ook:GTA IV Naked Gun intro
Lees ook:GTA IV DLC in februari met nieuwe hoofdrolspeler?
Lees ook:Grand Theft Auto IV gametrailers video-review
Lees ook:Minecraft 1.8 geeft meer controle over de terrain generator

8 reacties op “Rockstar in het wilde westen: eerste Red Dead Redemption trailer

 1. Linkster/G.Tom

  heb je gun voor de cube en ps2 ooit gespeeld?

    /   Beantwoorden  / 
 2. 655321

  Maar wat als je midden in een woestijn loopt, en je paard vliegt in de fik? Wat dan?

    /   Beantwoorden  / 
 3. MonkeyCrossing

  pokemon goud en zilver remake voor de ds zijn aangkondigt !!! mischien is dat game nieuws?
  http://www.serebii.net/heartgoldsoulsilver/

  riday: Pokémon Heart Gold & Soul Silver Confirmed

  08-05-2009- 07:39 BST / 02:39 EDT by Serebii

  Sorry about being a bit late with this, time zones and all that. The Chatroom & WiFi Chatroom have both been booming since Platinum’s release so be sure to visit them.
  Pokémon Heart Gold & Soul Silver Confirmed
  In The Games Department

  Pokémon Heart Gold & Soul Silver Confirmed

  A couple of hours ago, the Official Site has updated confirming that two new games; Pokémon Heart Gold & Pokémon Soul Silver are set to come out in the Fall of 2009, if we go by the recent revelation of Johto Starter figures, it could be around September. The muich anticipated games are remakes of Pokémon Gold & Silver, games which came out almost 10 years ago. Further details of these games are not currently known, but it is expected that some details will be revealed on Pokémon Sunday on Sunday morning, which I will be covering as it happens (at around 00:30 UTC), and in CoroCoro so be sure to check back frequently for updates

  Until Next Time, See Ya

  http://www.pokemon.co.jp/info/game/g090508_01.html

    /   Beantwoorden  / 
 4. Ruben

  Linkster/G.Tom heeft gelijk. Deze trailer doet me heel erg denken aan Gun. Op zich is dat niet zo erg, het was best een gaaf spel, zij het een beetje saai. Het wist gewoon die Western-sfeer helemaal te vangen. Het lijkt erop dat dit spel dat ook wel gaat lukken, en met een ontwikkelaar als Rockstar zit je meestal wel goed. Wel valt me op dat de hoofdpersoon in de trailer aan een stuk door beschoten wordt en geen metgezellen lijkt te hebben. Een soort ‘lone ranger’ misschien? Ik ben in ieder geval benieuwd! Jammer dat ie niet naar de Wii komt, ik heb geen ps3 of x360..

    /   Beantwoorden  / 
 5. Linkster/G.Tom

  he erik, is het forum weg?

  ik wilde net mijn mario kart wii friendcode online zetten!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Erik

   Het forum is er nog steeds. Op dit moment link ik ernaar onder ieder geplaatst bericht (zoals dit bericht bijvoorbeeld), en ik probeer al een tijdje om hem ook weer terug in de rechterkolom te laten zetten. Blijkbaar is dat problematischer dan het lijkt, maar uiteindelijk moet het forum daar ook weer komen.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Linkster/G.Tom

    het vage is dat ik met mijn account niet meer binnenkom.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.