Gunstar Heroes komt misschien naar Xbox Live Arcade

Er zijn sterke aanwijzingen dat Treasure hun klassieker Gunstar Heroes gaat uitbrengen als Xbox Live Arcade spel (namelijk: Microsoft heeft de achievements alvast gepubliceerd). Op de Virtual Console van de Wii is Gunstar Heroes al een tijdje beschikbaar en ik beschouw het nog steeds als één van de beste spellen die ik ooit heb gedownload, de overtreffende trap van Konami’s Contra/Probotector-serie. Op de Xbox 360 worden de graphics ongetwijfeld lelijk en upgescaled, maar daar staat tegenover dat online co-op heel erg in de lijn der verwachting ligt (immers: offline co-op zat er altijd al in) en dat is wel heel erg vet. Kom maar op met die officiële aankondiging!

[games.blog forum]

Lees ook:Contra 4 niet naar Europa
Lees ook:Super Contra naar XBLA
Lees ook:Contra Rebirth in augustus naar Europa
Lees ook:Bonus Content voor Contra 4 (Speelbare Probotectors! Unlockable NES games!)
Lees ook:Contra IV aangekondigd! Voor Nintendo DS!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.