BioShock 2 gameplay trailer

Een zenuwslopende confrontatie tussen Big Daddy en Big Sister met, in de beste BioShock-traditie, onwaarschijnlijk mooie water-effecten. Jij bestuurt Big Daddy die met zijn logge lijf en een pneumatisch drilboor nogal kansloos overkomt tegenover de razendsnelle Big Sister. Zij is licht op haar voeten en kan zelfs springen. Als dat maar goed afloopt…

[games.blog forum]

Lees ook:Maak kennis met BioShock 2′s Big Sister
Lees ook:Hoofdrolspelers BioShock 2 bijna schattig op deze bouwplaten
Lees ook:Korte BioShock 2 Teaser Trailer in BioShock PS3
Lees ook:In BioShock 2 ben jij de Big Daddy
Lees ook:Nieuwe BioShock 2 screenshots

7 reacties op “BioShock 2 gameplay trailer

 1. G.Gulzt

  WOOOOOW!!! Ongelooflijk!!!! Kwijl kwijl kwijl, must-have!

  En dat 1 dag na Bioshock-donderdag.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Berend Jan

  moahhhh is het niet gewoon een shooter met mooie grapics en een dame als tegenstander…

    /   Beantwoorden  / 
  1. Mindcircusnl

   Nee, Bioshock is veel meer dan dat. Als je de kans krijgt, schaf deze topper dan aan want man….

     /   Beantwoorden  / 
   1. Mindcircusnl

    en daarmee bedoel ik Bioshock 1

      /   Beantwoorden  / 
 3. Erik

  Hij is mij ook al vaak aanbevolen maar ik heb hem nog steeds niet gekocht. De PS3-versie kost maar 40 euro, dus ik denk dat ik ‘m uiteindelijk nog wel ga proberen… maar ik vrees het ergste. Ik deel toch wel een beetje de vrees van Berend Jan (vooral na het spelen van de demo) dat het idd gewoon een shooter is met een sterke vormgeving.

    /   Beantwoorden  / 
  1. G.Gulzt

   Ik kan alleen maar zeggen dat ik totaal niet warm loop voor ‘Killzone 2′ en ‘Call of Duty’ en dat de enige overeenkomst die ik met Bioshock zie het first-person perspectief is. Maar goed, de demo geeft een goede indicatie. Ik vond het de beste demo die ik ooit gespeeld had, dus als je die niet aansprak.. allicht toch niet jouw spel.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Mindcircusnl

    De demo geeft wel een goed beeld van wat je kan verwachten aan Gameplay. Dus wat dat betreft Ga ik mee met Gultz.
    Maar de ontwikkeling van het verhaal is zo geniaal dat die 40 Euro het spel dubbel en dwars waard is. Oh en vergeet de battles met de Big Daddy’s niet. Daar heb je zelfs een keer een Item aan gewijd als ik me niet vergis.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.