Gametrailers interviewt Tim Schafer over Brutal Legend

Volgens een hardnekkig gerucht is er ook een Wii-versie van Brutal Legend in ontwikkeling. Niet bij Double Fine zelf, en waarschijnlijk pas op een later tijdstip dan de Xbox 360- en PS3-versies, maar EA zou vastbesloten zijn om de franchise ook naar de Wii te brengen. Niemand wil het verhaal officieel bevestigen, maar het zou wel perfect passen bij EA’s recente voornemen om meer spellen uit te brengen voor de populairste spelcomputer van het moment.

Ondertussen mocht Tim Schafer bij gametrailers een paar minuten praten over zijn nieuwe project. Hij vertelt onder andere dat Brutal Legend een ‘open world game’ wordt. Wat mij betreft niet echt een aanbeveling (tenzij het een hele interessante open wereld betreft, wat vaak niet het geval is als andere ontwikkelaars besluiten om ‘ook eens’ zo’n spel te maken). Als dat maar goedkomt…

[games.blog forum]

Lees ook:Tim Schafer demonstreert de eerste zeventien minuten van Brütal Legend
Lees ook:Gametrailers Mirror’s Edge review
Lees ook:Gametrailers Soul Calibur IV video review
Lees ook:Kijk dit: Nintendo onthult Zelda voor de Wii U
Lees ook:Castlevania: Portrait of Ruin video review

Eén reactie op “Gametrailers interviewt Tim Schafer over Brutal Legend

  1. Afello

    Ik wilde eigenlijk het F woord droppen… maar daar hier ook nog tere kinderzieltjes komen:

    “HELL YEAH!”

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.