De vier seizoenen van Flock

Om te vieren dat Flock is toegevoegd aan Microsoft’s Days of Arcade promotie-actie (extra aandacht, hogere verkoopcijfers) heeft Capcom een nieuwe trailer in elkaar gezet met daarin de vier verschillende seizoenen waarin Flock zich afspeelt. Erg veel invloed lijken die wisselende weersomstandigheden niet te hebben, maar het spel (waarin je een kudde schapen met je kleine U.F.O. veilig naar het moederschip moet leiden) ziet er weer superschattig uit. Leuk dat Capcom ook tijd vrijmaakt voor dit soort kleine tussendoortjes, los van al hun bestaande franchises.

[games.blog forum]

Lees ook:UFO’s en schapen in Capcom’s Flock
Lees ook:Capcom’s plastic Flock-poppetjes
Lees ook:Schapen kaartspel Shephy naar de Switch
Lees ook:Trailer: Geometry Wars 2
Lees ook:Resident Evil 5 online co-op demonstratie

2 reacties op “De vier seizoenen van Flock

  1. Erik

    Hm… de gelijkenissen zijn inderdaad wel heel erg opvallend. Dat kan bijna geen toeval zijn. Een voordeel van Flock lijkt me wel dat de ufo geen last heeft van de omgeving. Die herder in Sheep moet af en toe wel erg omslachtig te werk gaan om aan de juiste kant van zijn kudde te komen.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.