Cletus Clay, het platformspel van klei

 

Vandaag aangekondigd: Cletus Clay, een downloadbaar spelletje dat volgend jaar uitkomt voor PC en Xbox Live Arcade. Het wordt omschreven als een ‘side-scrolling platform brawler’ en gaat over boer Cletus die op een ochtend merkt dat er buitenaardse wezens op zijn erf zijn geland. Leuk, maar het wordt pas echt uniek als je de graphics goed bekijkt. De wereld van Cletus Clay is namelijk gemaakt van klei. Klik op de afbeelding om hem in het groot te bekijken, je ziet de vingerafdrukken nog in de rotswand staan. Dat moet een feest zijn om te spelen op een flinke High Definition televisie. Bedenker van dit alles is Anthony Flack, die eerder ook al verantwoordelijk was voor Platypus, een shoot ‘em up met klei-graphics.

Zie ook:
- GTA IV DLC in februari met nieuwe hoofdrolspeler?
- Twee Bionic Commando bossfights op video

[games.blog forum]

Lees ook:Cletus Clay trailer, klei-animatie voor je Xbox Live Arcade
Lees ook:The making of Cletus Clay (claymation XBLA-spel)
Lees ook:“Sony brings 3D home in 2010″
Lees ook:Halo 3: Recon heet voortaan Halo 3: ODST (trailer)
Lees ook:Zie Super Street Fighter II Turbo HD Remix in beweging

0 reacties op “Cletus Clay, het platformspel van klei

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.