Left 4 Dead demo komt volgende week


Na alle positieve verhalen ook zo nieuwsgierig geworden naar Left 4 Dead? Dan heeft Valve goed nieuws: volgende week week verschijnt er een single- en multiplayer demo van de zombieshooter. Volgens het verhaal op 1UP is de demo op 6 november beschikbaar voor iedereen die het spel heeft gepre-ordered en vanaf 11 november voor alle andere geïnteresseerden, al weet ik niet hoe dat zich precies vertaald naar de releasedatum van de Europese demo. Laten we voor de zekerheid maar uitgaan van 11 november.

'Every time someone plays Left 4 Dead, we witness the most overwhelmingly positive reaction that we've seen from any of our games. This gives us tremendous confidence in the product and that is why we've taken the game on the road, produced this pre-launch demo, and invested more advertising dollars on the title than any prior release from Valve.'

Zie ook:
- Left 4 Dead 'tongue torture' filmpje
- Left 4 Dead toch naar PlayStation 3

[games.blog forum]

Lees ook:Trailer: de zombies zijn terug in Left4Dead 2
Lees ook:Left 4 Dead toch naar PlayStation 3
Lees ook:Valve’s nieuwste spel Alien Swarm nu gratis te downloaden
Lees ook:Echt echt echt geen Left 4 Dead op PlayStation 3
Lees ook:Banjo Kazooie demo nu op Xbox Live

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.