Ninja Blade: nieuwe actiegame met ninja’s voor de Xbox 360


Ik vrees dat nu en in de toekomst ieder bericht over dit spel ook even snel de Ninja Gaiden-vergelijking gaat maken (en hé kijk, nu doen zelfs wij er aan mee). Hij is dan ook bijna onvermijdelijk: het zijn allebei opgefokte actiespellen over een ninja die het opneemt tegen een horde bovennatuurlijk wezens. Op de Xbox 360. Het grootste verschil is dat Ninja Blade zich afspeelt in een gedetaileerde virtuele versie van Tokio (voor de kenners: het verhaal vindt grotendeels plaats in Shinjuku en het gebied rondom de Tokyo Tower). Volgens producer Masanori Takeuchi is het belangrijkste verschil trouwens een onbegrijpelijke verzameling hippe buzzwords die ik niet eens ga proberen te vertalen:

'Ninja Blade features fast-paced action and an interactive cinematic experience. Unlike most games that bounce between slow-moving cut scenes and twitchy gameplay, Ninja Blade offers a seamless action-movie experience that keeps you in control.'

Zie ook:
- Banjo Kazooie: Boutjes en Moertjes toch tweetalig
- Mirror's Edge ook een time trial speelstand

[games.blog forum]

Lees ook:Drie minuten hersenloze actie: Ninja Blade op de Xbox 360
Lees ook:Citaat: DICE over Mirror’s Edge Catalyst
Lees ook:Zie Cubic Ninja een paar seconden in beweging
Lees ook:Gametrailers bespreekt Muramasa: The Demon Blade
Lees ook:Peter Molyneux zou Fable II een 9 geven

0 reacties op “Ninja Blade: nieuwe actiegame met ninja’s voor de Xbox 360

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.