Gametrailers video review: Lego Indiana Jones


Vanaf vandaag te koop: Lego Indiana Jones: The Original Adventures. Ik heb me hier enorm op verheugd (hoe kan het ook anders met Indiana Jones als mijn favoriete avonturenfilm en Lego Star Wars als één van mijn favoriete platformgames) en ik zat tijdens Gametrailers' review alweer regelmatig te grinniken om de visuele grapjes. Als ik vandaag de kans krijg pik ik dit spel meteen op.

Zie ook:
- Lego Star Wars 18 miljoen keer verkocht
- Nieuwe trailer Lego Indiana Jones

Lees ook:Nieuwe plaatjes Lego Indiana Jones
Lees ook:Nieuwe trailer Lego Indiana Jones
Lees ook:Lego Star Wars 18 miljoen keer verkocht
Lees ook:Nieuwe screenshots Lego Indiana Jones
Lees ook:Van de makers van Lego Star Wars: Lego Indiana Jones!

2 reacties op “Gametrailers video review: Lego Indiana Jones

 1. keffe

  @erik:
  Ik twijfel enorm over of ik deze moet kopen (Wii-versie)
  Ik vind de films geweldig, lego leuk.. kvind het een leuk stijltje..
  Maar kben bang dat het me tegenvalt (en 60 euro is ook erg geprijsd)
  Ik zag gister iemand die had de DS versie (winkel verkocht hem eerder). die vond ik wat minder.. het stijltje was wel leuk zoals ik zag in de trailers, maar op de ds is ”het gevoel” minder..

  Wat moet ik doen Erik? :)

    /   Beantwoorden  / 
 2. erik

  Ik heb hem vanmiddag gekocht (PS3 versie), dus daarover later meer. Probeer anders eerst Lego Star Wars, die is waarschijnlijk wel goedkoper te vinden en speelt grotendeels hetzelfde. :) Sommige winkels hebben de GameCube-versie nog liggen voor 10 euro, en die werkt natuurlijk ook prima op je Wii. :p (Als je een GameCube controller hebt).

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.