Lego Batman: Catwoman & The Riddler gameplay video


Is het mijn verbeelding of ziet Lego Batman er een stuk beter uit in deze nieuwe video? De graphics hebben een scherpte die me nog niet eerder was opgevallen en de hele stad ziet er wat minder grauw uit dan in de voorgaande trailers. De gameplay is heel erg vertrouwd, maar dat is in deze tijd van first person shooters en realistische actiespellen een minder groot bezwaar dan vroeger.

Zie ook:
- Nieuwe plaatjes Lego Batman: The Videogame
- Officiële Lego Batman trailer

Lees ook:Officiƫle Lego Batman trailer
Lees ook:Nieuwe plaatjes Lego Batman: The Videogame
Lees ook:Nieuwe screenshots Lego Batman
Lees ook:Lego Batman bestaat echt
Lees ook:Allereerste teaser/trailer Lego Batman

2 reacties op “Lego Batman: Catwoman & The Riddler gameplay video

  1. berend jan

    ja leuk allemaal die lego dingen maar ehhhhhh ik vind het na lego starwars wel genoeg…

      /   Beantwoorden  / 
  2. Ruben

    In de Batman film met Two-face was Jim Carrey als the Riddler (Edward Nygma)echt briljant. Sowiezo, de hele stijl van die film was briljant, en ik vind het jammer dat ik daar niets van terugzie in de game. Ik denk dan ook niet dat ik deze ga kopen. Ik heb net Mario Kart, en ik denk dat mijn volgende spel Guitar Hero III zal zijn (als ik die kan vinden voor de wii..), of SSBB als die al snel komt.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.