Nieuwe plaatjes Lego Indiana Jones


Kijken naar screenshots van Lego Indiana Jones geeft me altijd een warm gevoel van binnen. Weinig spellen zien er tegenwoordig nog zo 'instant fun' uit als Travellers's Tales' Lego-games. Ik herken ook scenes uit de film, zoals het plaatje waar Mola Ram (Indiana Jones and the Temple of Doom) aan de gebroken brug bungelt. Ik verheug me nu al op de scene waarin hij Indiana's hart (ongetwijfeld een rood Lego-blokje) uit zijn borstkas probeert te rukken.

Zie ook:
- Nieuwe screenshots Lego Indiana Jones
- Van de makers van Lego Star Wars: Lego Indiana Jones!

Lees ook:Nieuwe screenshots Lego Indiana Jones
Lees ook:Nieuwe trailer Lego Indiana Jones
Lees ook:Gametrailers video review: Lego Indiana Jones
Lees ook:Nieuwe plaatjes Lego Batman: The Videogame
Lees ook:Nieuwe screenshots Lego Batman

2 reacties op “Nieuwe plaatjes Lego Indiana Jones

 1. Shitbull55

  Ik weet het nog niet. Ik mis iets…

  *pakt vinger, probeert ‘m op de zere plek te leggen*

  Voor mijn gevoel waren de Indiana Jones films altijd zo heerlijk stoffig…Met zand en…eh…stof enzo. Dit ziet er zo clean uit.

    /   Beantwoorden  / 
 2. basioh

  ja dat is ook met de nieuwe lego star wars. the complete sage, voor de ps3. alles glimt. zelfs het haar en de CAPUCHONs!! :S wel mooi, hoor, maar, tja, je mist inderdaad iets… misschien is het minder… echt? tja, “echte” vanzelf bewegende legoblokjes… lijk me zoiezo moeilijk… naja, ik denk dak je in elk geval snap:P

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.