Xbox360 weer te koop

Het is zover! De meeste winkels krijgen vandaag weer een nieuwe voorraad Xbox360′s binnen. Er wordt gesproken over gemiddeld ongeveer 4 exemplaren per winkel. Dat is niet overdreven veel, maar het zijn er toch weer een paar duizend voor alle Nederlandse gamers. Heel veel mensen zitten er nog steeds met smart op te wachten.

Als jij er ook 1 wilt hebben zou ik niet te lang aarzelen als ik jou was. Het valt te verwachten dat ook deze tweede lichting weer in no-time is uitverkocht. In feite zou ik nu de telefoon pakken en er eentje proberen te reserveren bij een speelgoedwinkel of gameshop bij jou in de buurt!

Lees ook:In de rij om een Wii te reserveren
Lees ook:Xbox360 misschien al weer sneller te koop dan iedereen denkt.
Lees ook:Geen Wii’s voor Gameshop
Lees ook:Boxart Ninety Nine Nights
Lees ook:Video: Pikmin en Donkey Kong: Jungle Beat op de Wii

2 reacties op “Xbox360 weer te koop

 1. Roeltja

  Gereserveerd zodra dat kon, en dinsdag opgehaald..

  Ik zou inderdaad snel zijn want ik heb overal gehoord
  dat er maar bar weinig consoles binnen komen
  en dat er heel veel gereserveerd zijn al.
  Ik heb hem in ieder geval. en het was het wachten op de tweede levering waard.

    /   Beantwoorden  / 
 2. honkeydonk

  mannn ik wil er ook 1 ik heb er 1 besteld maar het duurt egt vet lang ben vet jaloers op je roeltja nou ja nu maar hopen dat ik hem snel krijg

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.