Een gameplayfilmpje van muzikale platformgame Sound Shapes


Spelontwerper Jonathan Mak probeert al een paar trailers lang duidelijk te maken wat er zo bijzonder is aan zijn PlayStation Vita-spel Sound Shapes, maar een simpel gameplayfilmpje van Gametrailers is uiteindelijk veel overtuigender. Het is gewoon een platformspel! Een hele moeilijke, met veel checkpoints om de frustratie enigszins te beperken. Jonathan Mak’s geheime wapen (dat je tijdens het spelen ongemerkt ook de achtergrondmuziek componeert) is vooral een leuke bijkomstigheid. Zonder dat had ik deze platformer ook best willen spelen.

Jonathan Mak’s andere geheime wapen is trouwens wel interessant. Iedereen kan namelijk zulke levels bouwen. Gewoon, door muziek te maken. Op die manier wil Sound Shapes de LittleBigPlanet worden van muzikale platformspelletjes. (En zoals gamers in LBP vooral andere spellen nabouwen, zo zal het vast niet lang duren voordat er Sound Shapes-levels opduiken waarin je Mario-deuntjes naspeelt). Sound Shapes hoort niet bij de eerste lading lanceertitels van de Vita (op 22 februari), maar verschijnt hopelijk niet lang daarna.

[g.forum]

Lees ook:Luister naar een nieuwe trailer van Sound Shapes op de Vita
Lees ook:Bekijk/beluister Beck’s complete Sound Shapes-level
Lees ook:Nieuwe muziek van Beck in platformspel Sound Shapes (Vita/PS3)
Lees ook:Nieuwe trailer Epic Games’ Paragon
Lees ook:God Of War: Chains of Olympus trailer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.