Prachtige nieuwe Black trailer

"Waarom had ik ook alweer een Xbox360 nodig?" vroeg ik me af toen ik de nieuwste trailer van Black zat te bekijken. Want dit spel ziet er onwaarschijnlijk goed uit, en het verschijnt nog gewoon voor de Playstation 2 en de Xbox. Schitterende lichteffecten, dichte stofwolken, rondvliegende brokstukken en levels die langzaam afbrokkelen onder al het geweld. Ik had niet gedacht dat die vijf jaar oude spelcomputers dit nog zouden kunnen bijhouden. Black is uiteraard het nieuwste project van gameontwikkelaar Criterion. Hun wereldberoemde Burnout spellen zijn ook niet bepaald lelijk, maar dit slaat echt alles.
Buiten de graphics wordt Black vooral een hele explosieve actiegame. Zonder je druk te maken om ammo, teamgenoten of een strategische stealth aanpak knal je lekker door de levels heen. Waarbij alles, echt alles, kapot kan. Dat ziet er niet alleen fantastisch uit, het heeft ook nog nut. Door goed te schieten kun je de levels letterlijk bovenop je vijanden laten instorten.

Een exacte releasedatum is nog niet bekend, maar met de Xbox360 al in de winkels kan het nooit lang meer duren.

Bekijk de nieuwste trailer
Officiele website van Black

Lees ook:Brütal Legend, de eerste brütal trailer
Lees ook:Nieuwe trailer Hideo Kojima’s Death Stranding
Lees ook:Call Of Duty 4′s retro Arcade Mode trailer
Lees ook:Een Sonic the Hedgehog sneeuwpop
Lees ook:Sfeervolle indiegame Black The Fall

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.