Stem allemaal op katten!


Kijk, dit is wat we graag zien. Zonder dat iemand het in de gaten had heeft Nintendo in alle stilte een nieuwe toepassing voor de Wii voorbereid. Iedereen die Connect24 heeft ingeschakeld werd vanmorgen verrast met een boodschap van Nintendo dat het enquêtekanaal vanaf vandaag beschikbaar is. Geen waarschuwing vooraf, geen aankondiging op de site, fantastisch! Dit is hoe we ons de Wii voorstelden toen Nintendo het Connect24-concept voor het eerst beschreef. Iedere dag wat nieuws, nooit weten wat je te wachten staat.

Dan doet het er niet eens toe dat het enquêtekanaal zelf niet zo heel veel voorstelt. Het is een simpel spelletje waarin je met één van je Mii’s mee kunt doen aan allerlei fascinerende enquêtes over grote levensvragen als: “Eet jij je eieren liever gekookt of gebakken?” en “Hou je meer van katten of honden?” (Echt Nintendo, ik snap niet dat ik dit nog aan jullie moet uitleggen. Waar de mensen echt graag op willen stemmen zijn stellingen als: Mario of Link? NES of SNES? Super Paper Mario of Super Mario Galaxy?) Wat er vervolgens met de resultaten van al dat onderzoek gebeurt, ik weet het niet.

Everybody votes (de Amerikaanse titel) is misschien niet het meest interessante kanaal, maar het is wel een onaangekondigd volledig nieuw kanaal. Dat is wel degelijk een interessante belofte voor de toekomst.

Zie ook:
- Cooking Mama driemaal in actie
- Viva Piñata voor de Nintendo DS?
- Super Paper Mario Nintendo’s volgende grote spel op de Wii

Lees ook:Super Paper Mario verschuift naar Wii
Lees ook:Welja, nóg meer Super Paper Mario filmpjes
Lees ook:Nog meer Super Paper Mario
Lees ook:Kijken: Mario’s cloud suit en Super Guide in Super Mario Galaxy 2
Lees ook:Originele nieuwe download spelletje op de Wii: volgend jaar

12 reacties op “Stem allemaal op katten!

 1. Burningbjorn

  Haha, werd vanmorgen wakker en schrok gewoon van dat gloeiende licht (met me slaapkop).

  Echt lekker wakker worden was het niet, maar als je dan ziet dat het je wii is dan ben je gelijk klaarwakker!

    /   Beantwoorden  / 
 2. kuRta!_eRt

  Ooit wel eens aan gedacht dat dit voer is voor het creeren van goede, op de doelgroep afgestemde (non) games. Nee? Dat dacht ik al. NET ALSOF ZE NIKS TE DOEN HEBBEN BIJ NINTENDO

  :D

    /   Beantwoorden  / 
 3. maikeru

  Had helaas geen tijd om uit te checken wat de gloed betekende vanmorgen, maar nu weet ik het dus. Wel knap gedaan dat er nog nergens over deze nieuwe feature gerept werd. Zoals jij al aangaf Erik: Zo moet Big N het vaker doen!

    /   Beantwoorden  / 
 4. hiku

  normaal gesproken betalen bedrijven om mensen enquetes in te laten vullen. Nu is elke wanhopige gamer (bij gebrek aan veel goede games) blij met elke nieuwe feature van Nintendo?

  Morgen: reclame-analyses schrijven met je wii naar aanleiding van onafgewerkte droge filmpjes van C-regisseurs en tot slot 15 slagzinnen afmaken voor 10 wii-punten.
  De hele achterban gaat uit z’n dak voor weer zo’n onaangekondigd groots gebaar.

    /   Beantwoorden  / 
 5. Vintendo

  Wat is dat nou weer voor reactie. Het is toch een leuk iets. en niemand wist er iets van en daarom is iedereen enthousiast. Het is niks nuttigs evenals het weerkanaal maar het is wel grappig omdat het gratis.

    /   Beantwoorden  / 
 6. MetroidPrime

  Het potentieel van dit kanaal is enorm. Stel je voor dat je Animal Crossing speelt en je op bezoek gaat bij een dorpsgenoot. Deze dorpsgenoot begint ineens te praten over het feit dat je gekookte/gebakken eieren zo lekker vind. Als je eenmaal weer naar huis gaat, dan zie je dat je huisdier een hond of een kat is, al naar gelang het antwoord dat je in het enquetekanaal gaf.

    /   Beantwoorden  / 
 7. The Dude

  Ik hoop dat je gelijk hebt, MetroidPrime!

    /   Beantwoorden  / 
 8. erik

  Nou dát zou inderdaad wel interessant zijn. Hopen dat het kanaal al die informatie inderdaad ergens opslaat. :)

    /   Beantwoorden  / 
 9. denise

  ik heb mijn wifi stick weer aan het werk gekregen ( het is echt een ramp met dat ding ! ) het downloaden gaat nogal…sloom… maar ja hij IS er wel mee bezig ;)

    /   Beantwoorden  / 
 10. denise

  okey hij staat er nu op maar mijn wifi stick vind het wel weer mooi geweest dus is er weer mee gestopt >_>

    /   Beantwoorden  / 
 11. erik

  En zonder wifi-stick heb je heel weinig aan dit kanaal. :( Hij moet iedere keer dat je erin gaat verbinding met internet hebben.

    /   Beantwoorden  / 
 12. Niels

  Die zijn echt goed en slim bezig
  Dit is gratis info voor hun je verteld ze gewoon waar ze straks reclame voor naar jou gaan sturen

  niels
  http://www.kattenmaatje.nl

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.