Geheimzinnig gedoe rondom de Revolution.

Afgelopen vrijdag heeft Shigeru Miyamoto een speech gehouden op de Digital Interactive Entertainment Conference in Kyoto. Andere sprekers waren onder andere Hideo Kojima en Nolan Bushnell (uitvinder van Pong). Maar juist Miyamoto’s toespraak heeft wereldwijd de aandacht getrokken van iedereen die over games schrijft. Net als deze site dus.
Miyamoto had het over Nintendo’s aankomende Revolution spelcomputer. Ondertussen weten we allemaal wel dat je de spellen daarop gaat besturen door de controller zelf te bewegen. Er zitten ook nog wel knopjes op, maar het unieke aspect is dat je bijvoorbeeld je wapen kunt richten door alleen maar een bepaalde kant op te wijzen.

Vrijdag voegde Shigeru daar aan toe dat de Revolution nog een unieke functie zal hebben, hij wilde alleen nog niet zeggen wat. "There’s another secret. But I’m not going to go into that here. That’ll be for a later date."

We kunnen er denk ik wel voorzichtig vanuit gaan dat die latere datum volgend jaar op 9 Mei zal zijn, als de grote E3 show weer begint.

Lees ook:Webchat met Shigeru Miyamoto
Lees ook:Miyamoto bevestigt Revolution functies voor Twilight Princess
Lees ook:Iwata heeft niet gezegd dat het niet zo is dat de Revolution een wereldwijde releasedatum krijgt
Lees ook:De Revolution zit nog vol verrassingen
Lees ook:Revolution in november?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.