Alles geremastered. WipEout! Crash Bandicoot! PaRappa! Loco Roco! Patapon!

Kijken op YouTube
Ik wilde al bijna enthousiaste blogposts schrijven over al deze remakes, maar is het wel zulk goed nieuws? Ik weet, ik weet, klagen over remasters is zó 2015, maar nu het gaat over een paar van mijn eigen favorieten voelt het extra dubbel. Uiteraard wil ik deze spellen allemaal herspelen, maar het is wel treurig om te constateren dat deze versie van Sony (kleurrijk, eigenwijs, een beetje indie) eigenlijk niet meer bestaat. Waar blijven de nieuwe afleveringen van al deze series?

  • WipEout Omega Collection Een compilatie van WipEout HD + de Fury-DLC (zelf eigenlijk ook al remakes van nog oudere WipEout-spellen) en Vita-spel WipEout 2048. De graphics zijn mooier, er is nieuwe muziek toegevoegd, alles draait op 60FPS en op de PS4 Pro worden de graphics weergegeven in 4K resolutie.
  • Crash Bandicoot N. Sane Trilogy. De eerste 3 spellen geremastered. Regisseur Dan Tanguay legt op playstation blog uit dat echt alleen de graphics zijn verbeterd. De levels zelf zijn tot op de milimeter nauwkeurig gekopieerd uit de PS1-spellen en Crash bestuurt ook nog precies zoals vroeger. Waarschijnlijk de interessantste remaster omdat de originele spellen al zo oud zijn. Aan de andere kant: hoe vet was het geweest als Sony een nieuwe Crash Bandicoot had aangekondigd?
  • PaRappa The Rapper Remastered Het geliefde muziekspel uit 1996 komt naar de PS4. Een van de leukste ritmespellen ooit gemaakt, omdat je in plaats van een muziekinstrument een rapper aanstuurt. Met verrassend goede raps, ook nog. Leuk om weer eens te spelen, maar opnieuw: waarom maakt Sony niet gewoon een vervolg? (Een demo van PtRR staat nu in de PlayStation Store).
  • Loco Roco Remastered en Patapon Remastered Twee kleurrijke, vrolijke en superoriginele spellen die de PSP een eigen smoel gaven… nu als opgewarmde kliekjes naar de PS4. Nog geen nieuwe trailers van deze remakes, daarom hieronder een oude Loco Roco-trailer uit 2006. Heb je meteen weer wat te neuriën voor de rest van deze dag.

Kijken op YouTube

Kijken op YouTube

Kijken op YouTube

Neo-games.blog forum

Lees ook:Zo zou Crash Bandicoot eruitzien op de CryENGINE
Lees ook:Nieuwe trailer WipEout Omega Collection
Lees ook:Trailer: wel tien nieuwe banen in WipEout 2048
Lees ook:Uncharted 4 aangekondigd voor PS4
Lees ook:Nieuwe Jak & Daxter titel geregistreerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.