Sonic 2 en Gunstar Heroes als 3D Classics


Sega heeft weer een reeks retro-spellen aangekondigd voor hun 3D Classics serie. Je kunt hieronder filmpjes bekijken van Sonic the Hedgehog 2, Gunstar Heroes, Streets of Rage 2, Fantasy Zone II en Thunder Blade, maar 3D Classics komen natuurlijk pas echt tot hun recht op het bovenste schermpje van een 3DS. In plaats van gewoon de bestaande ROM’s in de Virtual Console te dumpen (wat Nintendo doet met hun oude spellen), poetst Sega al hun klassiekers namelijk op met vernieuwde graphics en 3D-effecten. Daarnaast doet ontwikkelaar M2 er alles aan om de ervaring zo authentiek mogelijk te maken. Arcadespellen bevatten bijvoorbeeld een simulatie van de oorspronkelijke speelkast en bij Mega Drive-spellen is er een optie om te spelen op een ouderwets televisietoestel uit de jaren ’90. Exact dezelfde wazige graphics die je je herinnert van vroeger!

En deze lading is ook écht de moeite de waard. Niet alleen als museumstuk, maar als spellen die nog steeds leuk zijn om te spelen. Streets of Rage 2 is een van Sega’s allerbeste beat’em ups, Sonic the Hedgehog 2 is volgens veel fans het ultieme Sonic-spel en Gunstar Heroes is een onverwoestbare klassieker van ontwikkelaar Treasure. Mis ze niet als ze later dit jaar uitkomen voor €4.99 per stuk.

Kijken op YouTube
Fantasy Zone II

Kijken op YouTube
Thunder Blade

Kijken op YouTube
Streets of Rage 2

Kijken op YouTube
Gunstar Heroes

Kijken op YouTube
Sonic the Hedgehog 2

Neo-games.blog forum

Lees ook:Nieuwe trailers Sonic Forces en Sonic Mania
Lees ook:Gelekte beelden van Sonic the Hedgehog 4
Lees ook:Een bekend gebit in Next Gen Sonic The Hedgehog
Lees ook:Kijk dit: first-person Sonic the Hedgehog
Lees ook:Sega onthult Sonic the Hedgehog 4; downloadbaar platformspel voor Xbox 360, PS3 & Wii

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.