Kijk hoe roze de hoes van Kirby’s Dream Collection is


Voor alle duidelijkheid: Nintendo heeft officieel geen plannen om Kirby’s Dream Collection in Europa uit te brengen. Alle “zal ik hem wel of zal ik hem niet kopen”-discussies zijn vooralsnog puur theoretisch. Zoals het er nu uitziet kunnen wij Kirby’s verzamelschijfje straks niet eens kopen.

Tot vandaag was ik daar niet echt rouwig om (alleen de zes meest voor de hand liggende titels terwijl Kirby juist zo’n rijke geschiedenis heeft – bekijk die flits van het Kirby Museum in de onderstaande trailer; al die experimentele spelletjes hadden natuurlijk gewoon op dit schijfje moeten staan), maar deze foto van de Japanse verpakking maakte mij toch een beetje jaloers. Wat een gaaf doosje! De Amerikaanse versie (zie hieronder) is al een stuk lelijker dankzij twee lompe gouden en witte balken, maar met het 100% roze ontwerp zou NoE er waarschijnlijk wel in slagen om mij 6 spellen te verkopen die ik al heb. (De set bevat ook weer een soundtrack en een boekje, maar daar zal ik me na de Super Mario Collection maar niet teveel van voorstellen).


Kijken op Vimeo

[g.forum]

Lees ook:Dit bestel je in Nintendo’s officiële Kirby Café
Lees ook:Boze Kirby
Lees ook:De verrassend leuke minigames van Kirby Mass Attack
Lees ook:Nintendo’s mysterieuze ‘sterrenkundige’ evenement
Lees ook:Kirby’s “Inhale” in Smash Bros. Brawl

3 reacties op “Kijk hoe roze de hoes van Kirby’s Dream Collection is

 1. The Dude

  Zeker een mooie verpakking! De mooiere Japanse versie zou trouwens ook een sleeve kunnen zijn, want het behang van Kirby’s lijkt door te lopen op de bovenkant.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Erik

   Ja waarschijnlijk een kartonnen doosje met daarin 2 DVD-hoesjes (1 voor het spel en 1 voor de soundtrack). Net als de Super Mario Collection. :)

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.