Fans bouwen onofficieel vervolg op Super Mario 64


Oh wow, gloednieuwe levels voor Super Mario 64. Niet afkomstig van Nintendo zelf, maar van een groep enthousiaste fans. Of de nieuwe levels (in totaal meer dan 30!) net zo leuk zijn als Nintendo’s eigen creaties waag ik te betwijfelen, maar hoe slecht kan het worden met de besturing van Mario 64?

Super Mario Star Road is een ROM Hack van Mario 64. Om hem te spelen heb je dus een N64-emulator nodig en een exemplaar van de originele ROM. (En een exemplaar van de originele spelcassette, als je het semi-legaal wilt houden). Het aardige is dat de hackers niet alleen de bestaande levels hebben geremixed, maar ook daadwerkelijk allerlei nieuwe elementen hebben toegevoegd. Alleen al in deze trailer zie ik stoomtreinen, windmolens en speelgoedrobots. Er zijn zelfs levels gebaseerd op Super Mario Bros. 3 en Super Mario World. Vooral die SMB3-glijbaan ziet er superleuk uit.

Aanwijzingen om de ROM Hack te downloaden staat in de beschrijving van dit filmpje op YouTube.


Kijken op YouTube

[g.forum]

Lees ook:Super Mario Land 2 nu ook speelbaar in kleur
Lees ook:Mari0 nog steeds in ontwikkeling, wordt steeds Portalachtiger
Lees ook:Japanse verpakking New Super Mario Bros wordt GEEL
Lees ook:Met een Tanooki Suit op Yoshi door level 1-1 van SMB?
Lees ook:Homebrewers maken Newer Super Mario Bros. Wii

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.