Bergen uit de grond duwen in Little Deviants


Demonstratievideo van Little Deviants. Dit is nu al mijn favoriete spel voor de NGP. Het ziet er schattig uit en het is de enige die zo grappig gebruik maakt van het touch pad aan de achterkant van de PSP. Spelers rollen de hulpeloze oranje beestjes naar de finish door het landschap met hun vinger omhoog te duwen. Er komt geen knop aan te pas én je handen komen nooit per ongeluk voor het scherm. Ideaal! Daarnaast heeft het iets magisch om zo eenvoudig met een landschap te boetseren. De spelwereld in dit filmpje wordt er bijna tastbaar van, al kan ik me voorstellen dat zelfs een klein beetje lag (als de heuvel je vinger pas een halve seconde later volgt) die illusie meteen weer verpest. Ik ben met andere woorden benieuwd hoe Little Deviants speelt, maar het ziet er fantastisch uit.


Kijken op YouTube

[g.forum]

Lees ook:Tuttuki Bako laat je virtuele beestjes aanraken met je vinger
Lees ook:Kijk dit: een Donkey Kong bananentaart met bakinstructies
Lees ook:Gamen in 3D door razendsnel te knipogen, kan dat?
Lees ook:Minecraft 1.8 geeft meer controle over de terrain generator
Lees ook:Online spelletje: CLOP

3 reacties op “Bergen uit de grond duwen in Little Deviants

 1. Berend Jan

  Ik heb meer handen nodig om die spellen te bedienen, 1 hand topscreen, 1 hand bottom screen en ook nog 2 voor de normale controller…

    /   Beantwoorden  / 
 2. simon

  echt super, had het een jaar geleden met mijn collega over, wat de toekomst zou zijn van iphones enzo, en toen waren we idd ook tot de conclusie gekomen dat een touchscreen aan de achterkant chill zou zijn. nu nog een e-reader op de achterkant en dan heb ik een nieuw speeltje.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Erik

   Dan zou hij helemaal onbetaalbaar worden. En die boeken kunnen natuurlijk ook gewoon op het voorste scherm. ;) Maar dat extra touchscreen is inderdaad een mooie vondst. Volgens mij is dit spel nog maar het begin. Ik kan nog veel meer leuke toepassingen verzinnen.

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.