Oud gamenieuws: waar is de Wipeout Pure DLC gebleven?


Ja okee, oud nieuws, ik weet het. Hier wordt al over geklaagd sinds 2008, maar ik heb Wipeout Pure pas een paar dagen  en ook ik verbaas me er nu over dat alle gratis racebanen, voertuigen en liedjes niet in de PlayStation Store zijn te vinden. Let wel: de downloadable content voor Wipeout Pure stamt uit de tijd dat er nog helemaal geen PlayStation Store bestond. Het is dus niet alsof Sony expres dingen heeft verwijderd, alleen heeft niemand destijds de moeite genomen om ook de bestaande DLC toe te voegen aan de virtuele winkel. Extra jammer omdat de site waar je ze vroeger kon downloaden niet meer werkt. Dit is dus waarom sommige mensen nog steeds huiverig zijn voor digitale distributie. Het is prachtig zo lang alles goed gaat, maar wat als de directeur besluit dat zijn bedrijf geen zin meer heeft om een bepaalde service te ondersteunen? Ergens in de handleiding staat vast een disclaimer die uitlegt dat Sony ons niks verplicht is, veel meer dan mopperen kan ik dus niet doen. Ik heb voor mijn draagbare Wipeout speciaal gekozen voor Pure ipv Pulse omdat het ‘Omega Pack’ (vier circuits ontworpen door Europese kunstenaars – zie het filmpje van ‘Paris Hair’ hieronder) er zo bijzonder uitzag. Was ik nu toch maar gegaan voor de custom soundtracks van Pulse.

[g.forum]

Lees ook:Elke week nieuwe WipEout Pulse content in februari
Lees ook:Wipeout tilt controls
Lees ook:Wipeout HD heeft een nieuwe releasedatum
Lees ook:Trailer: wel tien nieuwe banen in WipEout 2048
Lees ook:Gratis PSP spelletjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.