LocoRoco Midnight Carnival: nieuwe download-only LocoRoco voor de PSP


Een verzameling supermoeilijke LocoRoco-levels met de nadruk op actie? Kan iemand me even knijpen want ik geloof dat ik droom. LocoRoco Midnight Carnival klinkt als de ultieme LocoRoco. Een spel dat de puzzels en verzamelbare voorwerpen even laat voor wat ze zijn. Pure platformlevels die het kantel-mechanisme maximaal gaan uitdiepen. Er is ook een nieuwe beweging, de zogenaamde ‘Boing move’, maar IGN kon nog niet zeggen wat dat precies inhoudt. LocoRoco Midnight Carnival verschijnt op 1 november in Japan als downloadbare titel voor de PSP. Het spel is nog niet officieel aangekondigd voor buiten Japan, maar er zijn redenen om aan te nemen dat Midnight Carnival ook in Europa uitkomt. Bijvoorbeeld omdat hij deze week speelbaar is op GamesCom.

[games.blog forum]

Lees ook:Nieuwe LocoRoco Midnight Carnival-trailer legt uit wat ‘Boing’ is
Lees ook:Midgetgolf op de Wii
Lees ook:LocoRoco 2 per ongeluk aangekondigd voor 2008
Lees ook:LocoRoco 2 als gratis browser-spelletje? Liever niet!
Lees ook:Locoroco krijgt wereldwijde release

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.