Beaterator bestaat nog steeds, komt in september


Jaren geleden heb ik eens geblogd over Beaterator, een muziekprogramma van Rockstar Games en producer Timbaland. Het zou uitkomen voor de PSP maar we hebben er sindsdien (2007) eigenlijk niets meer van gehoord. Twee-en-een-half jaar later is Beaterator opeens terug met een nieuwe trailer en een geplande releasedatum in september 2009. De belofte is nog steeds dat iedereen met dit programma zijn eigen Timbaland-achtige muziek kan maken. Mijn grootste vraag is nog steeds wat er allemaal mogelijk is met die zelfgemaakte muziek. Kunnen we de bestanden delen met andere Beaterator-bezitters? Exporteren als zelfstandige MP3′s? En mogen we ook MP3′s importeren om bestaande liedjes te remixen? Een hoop vragen voor een spel dat al over een paar weken in de winkel moet liggen.

Update: geplande Europese releasedatum is 2 oktober.

[games.blog forum]

Lees ook:Timbaland werkt met Rockstar Games aan PSP game
Lees ook:Hoe Pikmin je bestanden verhuizen van 3DS naar 3DS
Lees ook:Trackmania ook naar de Wii, deze keer wel online
Lees ook:Rhythm Heaven trailer online
Lees ook:Elite Beat Agents video review

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.