(Video) Op 333 MHz ziet God Of War: Chains of Olympus er nóg beter uit


Sinds kort heeft Sony haar ontwikkelaars toestemming gegeven om hun spellen gebruik te laten maken van de maximale kloksnelheid van de PSP (333 MHz). Het nadeel is dat de batterij daar een stuk sneller door leegraakt, maar het voordeel is dat de PSP er per direct een stuk krachtiger van wordt. De vraag is nu: Was dat een goede afweging?

Hell yeah! Maar oordeel vooral zelf door in de onderstaande video te kijken hoe ontwikkelaar Ready At Dawn ons de verschillen laat zien tussen een vroege versie van God Of War: Chains Of Olympus (222 MHz) en een nieuwe versie die het maximale uit de PSP haalt. Rondvliegend bloed, schaduwen, meer vijanden, grotere explosies… Mijn God, ik had niet verwacht dat 111 MHz extra zoveel verschil zou maken! Als ik zie hoe goed God Of War er nu uitziet zal die batterijduur me eerlijk gezegd worst wezen. MOET HEBBEN!

Bron: Gamevideos

Zie ook:
- Meer van hetzelfde
- Van je vrienden moet je het maar hebben
- Vaarwel Kratos, welkom nachtrust

Lees ook:Shadow Warrior komt naar PS4 en Xbox One
Lees ook:No More Heroes zonder bloed in Europa
Lees ook:3DS-versie Hyrule Warriors gespot
Lees ook:The Last of Us: Remastered voor PlayStation 4
Lees ook:Een nieuwe DSi met grotere schermpjes

4 reacties op “(Video) Op 333 MHz ziet God Of War: Chains of Olympus er nóg beter uit

 1. Oscar Mopperkont

  Hmm, een PSP weet dit met 50% extra snelheid er al uit te persen. Wat doet de Wii dan tov de GC met de dubbele snelheid, snelere videokaart, en het grotere geheugen??

    /   Beantwoorden  / 
 2. Altasia

  ik ben het eens met oscar blabla zeur zeur stoute developers.
  Ben er wel achter waarom het fout gaat de codes op je website zijn niet tabblad vriedelijk en zijn dus dezelfde als je er meerde opent

    /   Beantwoorden  / 
 3. iemand

  de psp is langzaam! 333 mhz! de ps3 is 3,2 ghz en dat is 3200 mhz dus bijna 10 keer zo snel, GTA vice city stories doet het soms langzaam op de psp als er veel politie is en de empire building is soms nog niet geladen en dan rij je er door heen en als hij geladen is zit je vast in het gebouw en moet je een zelfmoord cheat gebruiken! of er verschijnt op straat ineens een brievenbus waardoor de auto op zijn kop valt of de randen van de brug zijn nog niet geladen zodat je erdoorheen valt!

    /   Beantwoorden  / 
 4. Luuk

  Sinds wanneer staat er een empire state building in vice city?

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.