Timbaland werkt met Rockstar Games aan PSP game


Beaterator bestaat nu ook al als een online flash spelletje, maar Rockstar Games is van plan om het naar de PSP te brengen en roept daarvoor de hulp in van niemand minder dan producer Timbaland. Misschien ken je hem van de hitsingles die hij recentelijk maakte voor Justin Timberlake en Nelly Furtado.

Eigenlijk is spelletje een misleidend woord als we het over Beaterator hebben. Toegankelijke maar verrassend uitgebreide muziekmaker is een veel betere benaming. Iedereen die zich er een beetje in verdiept kan al binnen een paar minuten iets maken dat behoorlijk goed klinkt. Zowel Timbaland als Rockstar zijn erg verheugd over de samenwerking. Rockstar noemt het “een grote eer” en Timbaland laat weten dat hij altijd al een fan is geweest van Rockstar’s spellen.

Maar schouderklopjes terzijde, dit klinkt erg interessant. Als PSP Beaterator het op een één of andere manier voor elkaar krijgt dat je je zelfgemaakte tracks als MP3 bestanden op kunt slaan en verspreiden, dan is dat een behoorlijke killer app voor de PSP. Past ook prima binnen Sony’s filosofie dat het net zozeer een multimedia-apparaat is als een spelcomputer.

Bron: Game|Life

Zie ook:
- Koji Igarashi over de toekomst van Castlevania
- PSP2 onthuld op E3?

Lees ook:Beaterator bestaat nog steeds, komt in september
Lees ook:Bully in de herkansing, komt naar Xbox 360/Wii
Lees ook:Kijk dit: eerste echte trailer L.A. Noire
Lees ook:Locoroco komt naar Europa
Lees ook:Rockstar Ping Pong wordt budget-titel (vanaf 26 mei verkrijgbaar)

2 reacties op “Timbaland werkt met Rockstar Games aan PSP game

  1. MetroidPrime

    Ik vraag me af of Rockstar dan ook de mogelijkheid inbouwt om een MP3 bestand van het internet te downloaden, deze MP3 vervolgens voor bakken met geld door te verkopen aan een platenmaatschappij zonder dat je de originele artiest om toestemming vraagt of dat die ook maar één cent krijgt en zodra de artiest er achter komt wat er gebeurd is en je aanklaagt, je kunt roepen dat je niets gestolen hebt, je hebt alleen het complete nummer integraal gesampled. ;)

      /   Beantwoorden  / 
  2. erik

    Je kent Rockstar, nooit vies van wat controverse. ;) Stel je voor hoe goed het voor de verkopen zou zijn als zo’n rechtzaak echt in het nieuws kwam!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.