Nieuwe trailer God of War reboot

Kijken op YouTube
De wederopstanding van God of War blijft wonderbaarlijk. Na God of War III was ik helemaal klaar met Kratos (deel 4, Ascension of zoiets, heb ik niet eens gespeeld), maar met de nieuwe over-de-schouder camera voelt God of War 5 weer nieuw en relevant. Deze trailer gaat niet meer zo nadrukkelijk over je zoontje, maar zit vooral vol met spectaculaire gevechten. En ook dat werkt. Grote vijanden waren vroeger gewoon hindernissen die je met een simpele quick time event moest onthoofden, maar hier zien al die reuzen er eindelijk weer gevaarlijk uit. Ik had het niet verwacht, maar “meer realisme” is blijkbaar precies wat God of War nodig had.

Neo-games.blog forum

Lees ook:Trailer: Dark Void’s waterpistool
Lees ook:Paper Mario: vechten met stickers
Lees ook:Nieuw stuntfilmpje Just Cause 2
Lees ook:Vechten met grote monsters in indie-RPG Cube World
Lees ook:Eerste spelbeelden Mario + Rabbids Kingdom Battle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.